Activiteiten zondag 8 juli

Winterswijk
Natuurmonumenten verzorgt een circa 1 ½  uur durende zondagochtendwandeling door het prachtige Wooldse Veen. Het vertrek is om half 10 vanaf de parkeerplaats aan de Kuipersweg. De kosten bedragen 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden. Voor kinderen is dat respectievelijk 4 en 7 euro. U dient zich wel hiervoor aan te melden, dit kan via de website www.natuurmonumenten.nl/activiteiten 

Muziekvereniging Excelsior houdt een Zomerfeest bij recreatiepark Het Winkel in de Brinkheurne. Alle jeugdonderdelen laten deze middag van zich horen en gaan een afwisselend programma ten gehore brengen. Er zijn optredens van de majorettes, jeugdslagwerkgroep, het kabouter- en leerlingenorkest en de muzikantjes van ‘Pretteketet’. Het concert vindt bij mooi weer in de open lucht plaats en begint om half 3. De toegang is gratis.

Het Accordeonorkest Con Forza uit Aalten en de afdeling symfonie van de KWOV uit Winterswijk verzorgen een gezamenlijk concert in de Zonnebrink-kerk. De aanvang is om 3 uur. De toegang is gratis, wel wordt na afloop om een vrije gift gevraagd.

Aalten
Op Landgoed Eppink aan de Romienendiek in Aalten vindt het 1e ‘Country Music on the Farm’ plaats  Er zijn optredens van Sandra Vanreys, Erwin Stolte, Hans Venneman en het jonge zangtalent Merel Geerdink. Het concert begint om half 3. Bij mooi weer vind het buiten plaats, bij regen op de deel. De toegang bedraagt 10 euro. 

In de Koppelkerk in Bredevoort wordt de gloednieuwe dichtbundel ‘De Achterhoekse verzen’ gepresenteerd. Het betreft een tweetalige dichtbundel met gedichten over de Achterhoek van Pim te Bokkel met Achterhoekse vertalingen van Hans Mellendijk en tekeningen van Bert Scheuter. Alle drie dragen deze middag tweemaal voor. De bundel is verschenen in het kader van het 350-jarig bestaan van de Achterhoek. De aanvang is om 3 uur, de toegang is gratis.

 

  

 

Heeft u activiteiten die u graag in de agenda opgenomen ziet worden, stuur dan een bericht naar: Lokale Omroep RTV Slingeland, Misterweg 9, 7102 BD in Winterswijk of mail naar info@rtvslingeland.

facebook twitter youtube